Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731098026

Amistoso (Int.) 731098026 Información oficial sobre el partido 731098026 en Hattrick

24.04.2024 23:10:00

Real Para Alineación oficial del equipo 'Real Para' en el partido 8 - 1 C.D. Plaza España :) Alineación oficial del equipo 'C.D. Plaza España :)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Real Para Alineación oficial del equipo 'Real Para' en el partido 10 - 0 C.D. Plaza España :) Alineación oficial del equipo 'C.D. Plaza España :)' en el partido
Tiene mala suerte 9.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Para

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fritz-Volker Schmädeke, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benoît Videau, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rubén Noya es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Real va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rubén Noya progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Vasef Zarepour va augmentar la diferència de Real a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Real pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hong Kim Li va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 135 Minuto 78 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Vasef Zarepour va xutar directament a porteria i va marcar el 7 - 1. L'experiència és un grau!
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Bùi Nhật Tiến de Real va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Vasef Zarepour gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Patxi Torres Fontes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Kaplan Ciner, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Fritz-Volker Schmädeke una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Patxi Torres Fontes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

C.D. Plaza España :)

Goles Goles

  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kaplan Ciner no va poder aturar Ioritz Igartaburua de España, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 70 el 6 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Iniesta de España amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.