Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731097313

Amistoso (Int., RC) 731097313 Información oficial sobre el partido 731097313 en Hattrick

24.04.2024 15:25:00

les sr colmar Alineación oficial del equipo 'les sr colmar' en el partido 1 - 5 FC Kuressaare United Alineación oficial del equipo 'FC Kuressaare United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
les sr colmar Alineación oficial del equipo 'les sr colmar' en el partido 2 - 1 FC Kuressaare United Alineación oficial del equipo 'FC Kuressaare United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

les sr colmar

Goles Goles

  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Bruno Charra va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Zumel Ziaran no oblidarà el que li va passar durant el minut 61. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

FC Kuressaare United

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Kuressaare agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Roman Faikin amb mestria.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Kuressaare sabia com jugar al contraatac, i al minut 23, Roman Faikin va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, Kuressaare va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bertil Bredman.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jan Matteis de Kuressaare va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Chris Weasley, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.