Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731097281

Amistoso (Int., RC) 731097281 Información oficial sobre el partido 731097281 en Hattrick

24.04.2024 09:30:00

Styrian Terminators Alineación oficial del equipo 'Styrian Terminators' en el partido 4 - 1 Lepran Lokit Alineación oficial del equipo 'Lepran Lokit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Styrian Terminators Alineación oficial del equipo 'Styrian Terminators' en el partido 6 - 0 Lepran Lokit Alineación oficial del equipo 'Lepran Lokit' en el partido
Tiene mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Styrian Terminators

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Després de 24 minuts de partit, Niklas Popper igualava per Termis en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Termis va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 61 Vladislav Herynek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Termis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gustav Mandl progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Robert Heisler, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Termis.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Erich Fritsch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Termis.
  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Sebastian Peter quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Otto Langen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 290 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Vladislav Herynek va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Otto Langen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josef Bachtík de Termis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sascha Brunner de Termis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lepran Lokit

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Lokit agafava avantatge al minut 12 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jusa Laine amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joonas Hyry de Lokit es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.