Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096479

Amistoso (Int., RC) 731096479 Información oficial sobre el partido 731096479 en Hattrick

24.04.2024 23:00:00

Quebec Flyers Alineación oficial del equipo 'Quebec Flyers' en el partido 3 - 2 Second Class Letdowns Alineación oficial del equipo 'Second Class Letdowns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Quebec Flyers Alineación oficial del equipo 'Quebec Flyers' en el partido 3 - 0 Second Class Letdowns Alineación oficial del equipo 'Second Class Letdowns' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quebec Flyers

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Julian Poteet de Quebec va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Audley Gale va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 185 Minuto 107 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Quebec van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Elvis Vedrina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En DaVonte Coles del Quebec ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Quebec va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jérémie Delorimier en un 1 contra 1 amb el porter Nils Heggheim, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felix Fournier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44 de partit, Felix Fournier de Quebec va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Second Class Letdowns

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Feyzullah Üftade arribés a peus de Volkan Özerdem, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Letdowns el 0 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ender Sığın va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Volkan Özerdem va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, un refús desafortunat de Jaime Flanigan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tolunay Ercan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 108, Fatih Pekün de Letdowns va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.