Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096299

Amistoso (Int., RC) 731096299 Información oficial sobre el partido 731096299 en Hattrick

24.04.2024 22:20:00

The Humming Birds Alineación oficial del equipo 'The Humming Birds' en el partido 0 - 1 Real Salas Alineación oficial del equipo 'Real Salas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Humming Birds Alineación oficial del equipo 'The Humming Birds' en el partido 2 - 2 Real Salas Alineación oficial del equipo 'Real Salas' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,4 % 47,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Humming Birds

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Nirav Jha del Humming ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el Humming va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marcus Al Agha no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Humming van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Robbie Slyfield, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Real Salas

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joaquín Ordóñez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Ramón y Cajal va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Salas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ahmet Urluk va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Ahmet Urluk va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Ordóñez de Salas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.