Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731096164

Amistoso (Int., RC) 731096164 Información oficial sobre el partido 731096164 en Hattrick

25.04.2024 02:00:00

S.S.Lazio Malta Alineación oficial del equipo 'S.S.Lazio Malta' en el partido 5 - 2 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
S.S.Lazio Malta Alineación oficial del equipo 'S.S.Lazio Malta' en el partido 2 - 9 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper mega EJEA (10)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.S.Lazio Malta

Goles Goles

  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 21 minuts, Siegfried Stampacchia va superar per velocitat Alfonso Gay per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Kostas Miaoulis va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): S.S.Lazio va aconseguir el 3 - 1 quan Billy Santachiara va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan S.S.Lazio va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roberto Ceresi des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): S.S.Lazio va augmentar la diferència quan Roberto Ceresi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Artemio Maiolo va rematar alt.

Fossa dei Leoni FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En José Enrique Vita va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Un mica després, José Enrique Vita de Fossa va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Fernando Armas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Patricio Jiménez Mieres quasi aconsegueix empatar per Fossa al minut 38, però Edgar Casillas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Fossa van seguir progressant per la banda dreta. Javier Manuel Dorda va tenir la seva oportunitat al minut 71, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.