Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731095127

Amistoso (Int., RC) 731095127 Información oficial sobre el partido 731095127 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

FC Jakkie Ratéé Alineación oficial del equipo 'FC Jakkie Ratéé' en el partido 5 - 0 10 Japaner und einer aus Simbabwe Alineación oficial del equipo '10 Japaner und einer aus Simbabwe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Jakkie Ratéé Alineación oficial del equipo 'FC Jakkie Ratéé' en el partido 3 - 0 10 Japaner und einer aus Simbabwe Alineación oficial del equipo '10 Japaner und einer aus Simbabwe' en el partido
Tiene suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jakkie Ratéé

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Jakkie prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Dereje Workneh va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Jakkie va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dereje Workneh, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Jakkie va augmentar la diferència quan Giacomo Statuto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jakkie va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Moses Duim progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Bastien Gonzalez de Jakkie va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 2 (Ocasión evento especial): En Johann Krohn, al minut 2 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Wilhelm Bernath el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

10 Japaner und einer aus Simbabwe

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ZEHN va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Aistleitner, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ZEHN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paolo Bisco va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel Bogner de ZEHN es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.