Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731094414

Amistoso (Int.) 731094414 Información oficial sobre el partido 731094414 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

FC KWASKI 2005 Alineación oficial del equipo 'FC KWASKI 2005' en el partido 0 - 6 Bronenosec Potëmkin Alineación oficial del equipo 'Bronenosec Potëmkin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC KWASKI 2005 Alineación oficial del equipo 'FC KWASKI 2005' en el partido 0 - 5 Bronenosec Potëmkin Alineación oficial del equipo 'Bronenosec Potëmkin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KWASKI 2005

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de KWASKI van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Matt Stichbury va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sascha Gasol va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eugenio Marotta va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Bronenosec Potëmkin

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bronenosec van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Christoforos Skarmoutsos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13, Mike Altenburg va augmentar l'avantatge de Bronenosec a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Tejas Panchal arribés a peus de Alfredo Cornelatti, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bronenosec el 0 - 3.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Johnnie De maman de Bronenosec va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 35.
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51, una falta xutada per Johnnie De maman va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a Bronenosec. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Artaxerxis Andriopoulos de Bronenosec l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Artaxerxis Andriopoulos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Artaxerxis Andriopoulos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Donato Pacilli.