Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093833

Amistoso (Int., RC) 731093833 Información oficial sobre el partido 731093833 en Hattrick

24.04.2024 10:50:00

Dyslexia Untied Alineación oficial del equipo 'Dyslexia Untied' en el partido 5 - 6 zhorzho Alineación oficial del equipo 'zhorzho' en el partido
3 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 5
1 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 2
2 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 2 / 2
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Normal
Dyslexia Untied Alineación oficial del equipo 'Dyslexia Untied' en el partido 5 - 6 zhorzho Alineación oficial del equipo 'zhorzho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dyslexia Untied Alineación oficial del equipo 'Dyslexia Untied' en el partido 2 - 4 zhorzho Alineación oficial del equipo 'zhorzho' en el partido
Tiene bastante suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dyslexia Untied

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DyslexUtd contenien la respiració mentre en Pino Bartelt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): DyslexUtd equilibrava la balança al minut 78. En Hector Cunat, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Hector Cunat va donar a DyslexUtd un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pino Bartelt va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fadri Benz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): DyslexUtd va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 72 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafael Dervos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Herbert Cavalluci de DyslexUtd, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Giuseppe Cerullo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de DyslexUtd Hector Cunat, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Giuseppe Cerullo. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Calvin Liebert de DyslexUtd va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Guillaume Porcheron va xutar fora per a DyslexUtd, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Köbi Täuber va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rafael Dervos de DyslexUtd va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de DyslexUtd, Alois Kroll, col·locà la pilota just a les mans d'en Giuseppe Cerullo. El marcador: 5 - 5.

zhorzho

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Matej Mencak entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al zhorzho, un peu providencial d'en Jakob Raduha va situar el 1-1 al panell digital.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alex Uski va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 139 Minuto 94 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de zhorzho Alex Uski va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Alois Kroll va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alex Uski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Henrik Engeskaug que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Jenő Gelesel de zhorzho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Giuseppe Cerullo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Edouard von Itzenplitz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de zhorzho i 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de zhorzho, Boško Pisar, col·locà la pilota just a les mans d'en Edouard von Itzenplitz. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Manfred Schuster anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a zhorzho.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Emanuel Vezirevič de zhorzho va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Jakob Raduha de zhorzho va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 5.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Josip Nardin de zhorzho va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de zhorzho, Tadej Mlinarič, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.