Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093776

Amistoso (Int.) 731093776 Información oficial sobre el partido 731093776 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido 1 - 4 SUPERANDREW Alineación oficial del equipo 'SUPERANDREW ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kapazillas Alineación oficial del equipo 'Kapazillas' en el partido 1 - 4 SUPERANDREW Alineación oficial del equipo 'SUPERANDREW ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kapazillas

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Raúl Antonio Mayor la va rematar Rafael César amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kapazillas el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Jaume Ramon Pielies va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Iu Serrahima quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Kapazillas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antonio Vega Bazán va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Stanisław Wijata va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaume Ramon Pielies es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jaume Ramon Pielies va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

SUPERANDREW

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Roberto Ottone va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): En Valerio Tovazzi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 55 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Sergio Mesiti va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a SUPERANDREW l'avantatge per 1 - 4. Claudio Cappellieri en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Lars Dammen quasi aconsegueix empatar per SUPERANDREW al minut 10, però Chacobo Bohórquez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): SUPERANDREW va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Roberto Ottone que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Sergio Mesiti va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Chacobo Bohórquez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valerio Tovazzi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Lars Dammen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Chacobo Bohórquez va estar atent i va desviar la pilota a córner.