Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093609

Amistoso (Int., RC) 731093609 Información oficial sobre el partido 731093609 en Hattrick

23.04.2024 20:25:00

KarakallioStarS Alineación oficial del equipo 'KarakallioStarS' en el partido 4 - 1 FC Unchef Alineación oficial del equipo 'FC Unchef' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KarakallioStarS Alineación oficial del equipo 'KarakallioStarS' en el partido 1 - 3 FC Unchef Alineación oficial del equipo 'FC Unchef' en el partido
Tiene bastante suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KarakallioStarS

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): KarakallioStarS s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Aleksi Syväluoma per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 27 minuts de joc, Richard Rozumek, corrent com un esperitat, superà primer Knud Ryeng per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Zsolt Viszked va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, KarakallioStarS, al minut 42. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Aleksi Syväluoma va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ernst Gråhn de KarakallioStarS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernst Gråhn de KarakallioStarS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eli Scheltens de KarakallioStarS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Unchef

Goles Goles

  • 154 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Knud Ryeng va significar el 4 - 1 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Unchef va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Narve Jørstad va quedar-se sol davant el porter Santeri Ihalainen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Egil Kvalsund quasi redueix la diferència al marcador al minut 37, però una gran estirada d'en Santeri Ihalainen va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 250 Minuto 41 (Ocasión de falta): Després de 41 minuts, Knud Ryeng va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Santeri Ihalainen el va poder desviar a córner.
  • 250 Minuto 79 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Unchef van pujar a rematar. Però en Knud Ryeng la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Knud Ryeng la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Unchef havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Svein Jørgensen va rebre molts aplaudiments. Al minut 90 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.