Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093599

Amistoso (Int., RC) 731093599 Información oficial sobre el partido 731093599 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido 4 - 2 De Boterjongens Alineación oficial del equipo 'De Boterjongens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido 3 - 0 De Boterjongens Alineación oficial del equipo 'De Boterjongens' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amorini

Goles Goles

  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Bernt Wiesendanger, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Bernt Wiesendanger va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Rubio Hernández, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, José Carlos Nava, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Amorini es posava per davant!
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del Amorini va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Carlos Nava, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Amorini per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Guadiana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Amorini va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francisco Roldán Sánchez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): Carlos Gallardo va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 34, però no s'esperava que en James Dulière, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Boterjongens. La jugada d'estratègia del Amorini per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Simão José Neto va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Helisman Razafindrandalana. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

De Boterjongens

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 51, quan Suske Schols va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Boterjongens creava perill des de la dreta al minut 40, però en Mauricio Barajas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ingvar Telemans desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 254 Minuto 73 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Boterjongens i el va llençar en Jorrit Barbieux, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ingvar Telemans de Boterjongens va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorrit Barbieux.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Suske Schols de Boterjongens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.