Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731093521

Amistoso (Int., RC) 731093521 Información oficial sobre el partido 731093521 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D.' en el partido 0 - 6 YF Juventus Alineación oficial del equipo 'YF Juventus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D.' en el partido 1 - 2 YF Juventus Alineación oficial del equipo 'YF Juventus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,8 % 39,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Pollos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Salim Hausmann des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salim Hausmann de Pollos es va guanyar la targeta groga merescudament.

YF Juventus

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Jens-Thomas Tarnat va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Juventus, Yaniv Kirel, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 136 Minuto 31 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Vanni Cogoli es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Fritz Bohren per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 31 passava a ser 0 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Juventus augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Élie Vialle es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Christof Bickel va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a Juventus.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Jens-Thomas Tarnat va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 5 per a Juventus.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Matteo Bussu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cristiano Übelhardt després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Reales va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Hugo Huyard va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.