Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092706

Amistoso (Int.) 731092706 Información oficial sobre el partido 731092706 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

DMC Coyotes Alineación oficial del equipo 'DMC Coyotes' en el partido 0 - 8 Pollastre Team Alineación oficial del equipo 'Pollastre Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
DMC Coyotes Alineación oficial del equipo 'DMC Coyotes' en el partido 0 - 9 Pollastre Team Alineación oficial del equipo 'Pollastre Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DMC Coyotes

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Joël Luebbe va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pieterjan Broekaert de Coyotes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pollastre Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en 栾 (Luan) 子福 (Zifu) va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Enrique Valdés de Pollastre va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Timothy Debeil va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Pollastre.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Elmar Chenaux va augmentar l'avantatge de Pollastre a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Enrique Valdés va augmentar l'avantatge de Pollastre a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Enrique Valdés des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Hugues Deneux no va poder aturar 栾 (Luan) 子福 (Zifu) de Pollastre, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 90 el 0 - 7.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 90, Pollastre va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fedir Brovkin.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Timothy Debeil va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 33, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.