Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092618

Amistoso (Int.) 731092618 Información oficial sobre el partido 731092618 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

365 Cara Football Team Alineación oficial del equipo '365 Cara Football Team' en el partido 2 - 1 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
365 Cara Football Team Alineación oficial del equipo '365 Cara Football Team' en el partido 3 - 1 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

365 Cara Football Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Gigio Guarise va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Football s'avançava al marcador al minut 84, després d'un rebot que va caçar en Slobo Rotković per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 57 per blocar una centrada d'en Isidor Pöttinger va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Football.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Fredy Howe va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fredy Howe va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Isidor Pöttinger, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Racing de la Laguna

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Iker Milanos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Macario Cristelos es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Racing quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan José Manjarín va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rubén Dolarea va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Arnatz Zalakain rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Arnatz Zalakain es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Rubén Dolarea de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.