Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731092269

Amistoso (RC) 731092269 Información oficial sobre el partido 731092269 en Hattrick

24.04.2024 10:40:00

Ajax KSC Alineación oficial del equipo 'Ajax KSC' en el partido 2 - 1 Là Haut United F.C. Alineación oficial del equipo 'Là Haut United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ajax KSC Alineación oficial del equipo 'Ajax KSC' en el partido 2 - 0 Là Haut United F.C. Alineación oficial del equipo 'Là Haut United F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax KSC

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Després de 22 minuts de partit, João Germano Salgado igualava per Ajax en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en João Germano Salgado ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ajax es posava per davant 2 a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Al minut 64, Emanuele Pleisch de Ajax va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Stefan Janjušević de Ajax va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Là Haut United F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): LHUFC va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jean-Luc Fink, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Samson Gresse que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LHUFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Frédy Dalle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): LHUFC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Jean-Luc Fink des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LHUFC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Feliks Drohomirecki, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.