Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091470

Amistoso (Int.) 731091470 Información oficial sobre el partido 731091470 en Hattrick

24.04.2024 18:40:00

Valacchia FC Alineación oficial del equipo 'Valacchia FC' en el partido 1 - 3 Leitchys Angolan Army Alineación oficial del equipo 'Leitchys Angolan Army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Valacchia FC Alineación oficial del equipo 'Valacchia FC' en el partido 2 - 6 Leitchys Angolan Army Alineación oficial del equipo 'Leitchys Angolan Army' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valacchia FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Valacchia s'esgargamellaven dempeus per esperonar Moussa Badgi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 14 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Moussa Badgi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Honest Mwachofi de Valacchia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amarsanaa Otgonbaatar.

Leitchys Angolan Army

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En William Green donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb 40 minuts jugats, Jad Makhoul de LAA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Glen MacKerron de LAA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 48 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): LAA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Qasim Sulayman Swais va desviar el xut final de Jock Welsh després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Terry Mills va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Matti Varheenmaa va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.