Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091171

Amistoso (Int.) 731091171 Información oficial sobre el partido 731091171 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Internapoli A.C. Alineación oficial del equipo 'Internapoli A.C.' en el partido 5 - 3 the pretenders Alineación oficial del equipo 'the pretenders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Internapoli A.C. Alineación oficial del equipo 'Internapoli A.C.' en el partido 2 - 2 the pretenders Alineación oficial del equipo 'the pretenders' en el partido
Tiene bastante suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,5 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internapoli A.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Internapoli va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Vicenç Fita va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 27 i semblava que Internapoli desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Mario Lorito va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Internapoli va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cristian Bude progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Internapoli va aconseguir el 4 - 2 quan Christofer Löfroth va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Internapoli va obtenir un penal al minut 75, que va llançar a la perfecció Cristian Bude. 5 - 2 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Petru Bertici es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

the pretenders

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, pretenders seguien lluitant fins al final. Al minut 30, fruit d'aquests esforços, Bruno Glosser va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Manuel Muñiz Soberano de pretenders després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Gerd Leystra va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el pretenders va reduir diferències al marcador: 5 - 3 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Zenon Bularz va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Andrei Iacob va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Andrei Iacob va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pier Luigi Baldoni va impedir que reduïssin les diferències al marcador.