Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731091079

Amistoso (Int.) 731091079 Información oficial sobre el partido 731091079 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

AS Poissy Alineación oficial del equipo 'AS Poissy' en el partido 7 - 2 Club de El Parque Major Alineación oficial del equipo 'Club de El Parque Major' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AS Poissy Alineación oficial del equipo 'AS Poissy' en el partido 6 - 0 Club de El Parque Major Alineación oficial del equipo 'Club de El Parque Major' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Poissy

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Donatien Silvain va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. ASP empatava el partit, 1 a 1, al minut 17.
  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): ASP va posar-se per davant 2 - 1 al minut 18, quan Philippe Prouteau va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan ASP va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mario Roso des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, ASP va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hubert Suszczyk, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): ASP va aconseguir el 5 - 2 quan Gunnar Christoffersen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Philippe Prouteau va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 70 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 2.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): El gol de falta de Philippe Prouteau sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 71 i ampliar l'avantatge de ASP a 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Philippe Prouteau va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ASP se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Leonardo Santini, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Mario Roso gairebé va marcar per a ASP des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Club de El Parque Major

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Chuaquín Salvado va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Parque, Roberto Ruiz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats de Parque van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Gonzalo Piñeyro va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Piñeyro de Parque es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.