Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731090023

Amistoso (Int.) 731090023 Información oficial sobre el partido 731090023 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

FC Rush Alineación oficial del equipo 'FC Rush' en el partido 1 - 1 SC MANDUEL Alineación oficial del equipo 'SC MANDUEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Rush Alineación oficial del equipo 'FC Rush' en el partido 2 - 0 SC MANDUEL Alineación oficial del equipo 'SC MANDUEL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rush

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Boldrin de Rush aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jean-Pierre Royère va rematar alt.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Boldrin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Samuel Behrami va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rush se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

SC MANDUEL

Goles Goles

  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 53, Gastone Carone va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Frédéric Mauger que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): MANDUEL van sortir al contraatac al minut 11, però Amal Wikramanayake va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Rémi Colombier, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frédéric Mauger de MANDUEL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Dominique Chéreau.