Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731088321

Amistoso (Int., RC) 731088321 Información oficial sobre el partido 731088321 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido 1 - 6 Smoothies United Alineación oficial del equipo 'Smoothies United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido 0 - 9 Smoothies United Alineación oficial del equipo 'Smoothies United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Julià

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Als 38 minuts, una gran jugada per l'esquerra de SJ va acabar amb la pilota als peus de Israel Campani que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Abderraouf Ouakil de SJ es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 33, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Leonardo Pinedo Salazar de SJ va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafa Chávez de SJ es va guanyar la targeta groga merescudament.

Smoothies United

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Smoothies va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Bernd Dunant.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bernd Dunant va augmentar l'avantatge de Smoothies a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Bogdan Manoilă entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Smoothies, un peu providencial d'en Damian Stingl va situar el 0-3 al panell digital.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Detlef Ospelt, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Smoothies va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Julio Ventocilla, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Smoothies augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Steve Ospelt es rifés el porter i marqués el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 47 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Al minut 48 en Edgar Risch va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Detlef Ospelt.