Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731087350

Amistoso (Int.) 731087350 Información oficial sobre el partido 731087350 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 3 - 1 Cumbernauld Town FC Alineación oficial del equipo 'Cumbernauld Town FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 8 - 0 Cumbernauld Town FC Alineación oficial del equipo 'Cumbernauld Town FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Cordoba

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Clemente Soriano facilitava les coses al Cordoba amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cordoba va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Lidan Shinkman, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gilles Maurice va incrementar l'avantatge de Cordoba amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el Cordoba va posar setge sobre la defensa central visitant però en Clemente Soriano no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomàs Saubi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Cordoba va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gilles Maurice va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marin Ursu.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Lidan Shinkman, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Cumbernauld Town FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Cumbernauld va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maciej Pado, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Daniel Tulloch que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Daniel Tulloch va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Cumbernauld va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Roger Dawn es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Dawn.