Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086153

Amistoso (Int.) 731086153 Información oficial sobre el partido 731086153 en Hattrick

23.04.2024 19:25:00

TJ Kotešová Alineación oficial del equipo 'TJ Kotešová' en el partido 3 - 0 The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TJ Kotešová Alineación oficial del equipo 'TJ Kotešová' en el partido 1 - 1 The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,8 % 57,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Kotešová

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Roman Sinský, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Šimon Kočnár de Kotešová va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Kotešová va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Štefan Ponížil rematés de volea a la xarxa. El 3 - 0 pujava al marcador al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roman Sinský va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Šimon Kočnár de Kotešová la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Chinooks Legacy

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chinooks que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Ricardo Melones, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luigi Buonocore va ridiculitzar a en Štefan Ponížil amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davor Križan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marek Kalata va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Xavi Pararol va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 39 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Raúl Lavalle va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 58, quan un error defensiu va deixar Nodar Tchatchiani completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Adem Mislimi quasi redueix la diferència al marcador al minut 62, però una gran estirada d'en Marek Kalata va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.