Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731086087

Amistoso (Int.) 731086087 Información oficial sobre el partido 731086087 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

petra united Alineación oficial del equipo 'petra united' en el partido 4 - 0 SBLS Bauhaus Alineación oficial del equipo 'SBLS Bauhaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
petra united Alineación oficial del equipo 'petra united' en el partido 4 - 0 SBLS Bauhaus Alineación oficial del equipo 'SBLS Bauhaus' en el partido
Tiene un resultado normal 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petra united

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): united va posar-se per davant 1 - 0 al minut 17, quan Walter Bano va llançar una pena màxima perfectament.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Al minut 25 en Walter Bano va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Joan Sarriketa va incrementar l'avantatge de united amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Walter Bano va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 87 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Joan Sarriketa va fer al minut 62 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Walter Bano, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Mike Roman, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Fernando Alcubierre de united gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Federico Torres Toro de united va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SBLS Bauhaus

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Māris Ulberts va superar els defenses rivals per velocitat al minut 18 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Bauhaus va estar a punt d'empatar al 19 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lincoln Peters que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 41 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Martín Chiaverano amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 82 en Brian Frith ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Māris Ulberts el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Theo Dallaway de Bauhaus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Theo Dallaway va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.