Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731084240

Amistoso 731084240 Información oficial sobre el partido 731084240 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

mi marinin Alineación oficial del equipo 'mi marinin' en el partido 2 - 4 Atlètic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atlètic Poblenou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mi marinin Alineación oficial del equipo 'mi marinin' en el partido 3 - 1 Atlètic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atlètic Poblenou' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mi marinin

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): marinin va posar-se per davant 1 - 0 al minut 12, quan Vicente Schwab va llançar una pena màxima perfectament.
  • 100 Minuto 72 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Vicente Schwab. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 72 de joc, que suposava el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marc Buixens. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Atlètic Poblenou

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 33 minuts Alf Bines va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Poblenou prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Abdelraliq El-Amraoui.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 65 minuts quan Alessandro Brescia va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ricardo Lozano García, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Abdelraliq El-Amraoui de Poblenou va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Riccardo Del Sante després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro De Angelis va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 69 per George Beck va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Pedro De Angelis va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alessandro Brescia, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Alessandro Brescia va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richard Ainger de Poblenou la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.