Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731084212

Amistoso (Int.) 731084212 Información oficial sobre el partido 731084212 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido 4 - 0 RyckersNxt Alineación oficial del equipo 'RyckersNxt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido 1 - 2 RyckersNxt Alineación oficial del equipo 'RyckersNxt' en el partido
Tiene bastante suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ocata

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 38 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jano Legobien llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Ocata va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Cálico Velilla, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ocata va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Evangelista Medina Mendoza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ocata pel centre va donar un gran resultat: el gol de Toni Martín Losada va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En José Blancas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jano Legobien de Ocata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Rosado de Ocata la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RyckersNxt

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Amadeusz Gdowski, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Remigio Rivera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fede de la Pinta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Amadeusz Gdowski la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de RyckersNxt havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): RyckersNxt va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 73 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.