Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731084038

Amistoso 731084038 Información oficial sobre el partido 731084038 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

FC Lorakk Alineación oficial del equipo 'FC Lorakk' en el partido 4 - 2 Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Lorakk Alineación oficial del equipo 'FC Lorakk' en el partido 2 - 1 Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido
Tiene suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lorakk

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Lorakk va agafar avantatge al minut 22 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Torben Röte fent així el 1 - 0.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador Nurettin Karlı de Lorakk, després de 73 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Nurettin Karlı va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 79 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zceos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roberto Caparrós la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lorakk es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Lorakk per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Luis Segurado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Segurado va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Hugo Bou gairebé va marcar per a Lorakk des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Gianni Lasagna gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cibrán Froitoso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Lorakk ho intentava per la dreta per mitjà de Luis Segurado, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ruffin Lumengo.

Zceos Reloaded

Goles Goles

  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 73, Ignacio Silos va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Kelvin Saalfeld, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 135 Minuto 82 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Kelvin Saalfeld de Zceos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 2.