Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731083305

Amistoso 731083305 Información oficial sobre el partido 731083305 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido 8 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido 5 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
Tiene bastante suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kutxi devils

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a devils va ser Pol Duhr.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Tristan Dolne va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iustin Traistă, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a devils.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del devils van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Moritz Schoefbeck va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): devils va aconseguir el 5 - 0 quan Meindert Zwamborn va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de devils va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Moritz Schoefbeck progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Rodrigo Balero va incrementar l'avantatge de devils amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de devils pel centre va donar un gran resultat: el gol de Moritz Schoefbeck va posar el 8 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Iustin Traistă de devils gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Juha Lahti-Nuuttila gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joaquim Ortiga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Olimpic de Burdeos