Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731081321

Amistoso (Int., RC) 731081321 Información oficial sobre el partido 731081321 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

FC Snake Alineación oficial del equipo 'FC Snake' en el partido 0 - 3 BARSDAN Alineación oficial del equipo 'BARSDAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Snake Alineación oficial del equipo 'FC Snake' en el partido 1 - 2 BARSDAN Alineación oficial del equipo 'BARSDAN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Snake

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Carlos Uriona de Snake va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BARSDAN

Goles Goles

  • 186 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del BARSDAN. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Aurel Motogna va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a BARSDAN augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Aurel Motogna es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, BARSDAN va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Flavian Iancu, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BARSDAN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alex Durac, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alin Oprea després de 10 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Henner Matthias va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): George Bogleş, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 17 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BARSDAN va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Sergiu Gorea va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pedro Conesa va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Sergiu Gorea quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.