Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080360

Amistoso (Int., RC) 731080360 Información oficial sobre el partido 731080360 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido 2 - 0 LAZIO BAIA MARE Alineación oficial del equipo 'LAZIO BAIA MARE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido 1 - 0 LAZIO BAIA MARE Alineación oficial del equipo 'LAZIO BAIA MARE' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coase F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Coase, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Carlos Dehesa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Coase va obtenir un penal al minut 56, que va llançar a la perfecció Francisco José Miranda. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iacob Călinescu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Abdelhamid Tamsamani estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

LAZIO BAIA MARE

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LAZIO va anar a parar a la dreta de l'atac on en George Opre, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a LAZIO va estar a punt d'arribar en un córner. En Ion Mergea va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de LAZIO, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Lucian-Mihai Dimieru va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogdan Nicula de LAZIO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.