Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731080084

Amistoso (Int.) 731080084 Información oficial sobre el partido 731080084 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Golfito F.C. Alineación oficial del equipo 'Golfito F.C.' en el partido 0 - 2 Al LoRo !!! Alineación oficial del equipo 'Al LoRo !!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Golfito F.C. Alineación oficial del equipo 'Golfito F.C.' en el partido 1 - 5 Al LoRo !!! Alineación oficial del equipo 'Al LoRo !!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golfito F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Miguel González Andía va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Golfito.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Żytomir Bala es va comportar com un juvenil al minut 53 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Miguel González Andía no va entrar per centímetres.
  • 290 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Gi Cha va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gi Cha de Golfito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Al LoRo !!!

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Amarildo 'Canarinho' Ito que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a loritos.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Rémi 'Dandy' Wattenhofer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): loritos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcos Sokol va desviar el xut final de Amarildo 'Canarinho' Ito després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Grigor 'Magic' Kostov va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de loritos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Giuseppe Schiesaro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcos Sokol va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rémi 'Dandy' Wattenhofer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.