Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731079251

Amistoso (Int.) 731079251 Información oficial sobre el partido 731079251 en Hattrick

24.04.2024 18:55:00

Inter BF Alineación oficial del equipo 'Inter BF' en el partido 5 - 5 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Inter BF Alineación oficial del equipo 'Inter BF' en el partido 4 - 6 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,6 % 49,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter BF

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Inter contenien la respiració mentre en Sotigui Ouattara s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Houdo Nezien es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Després de 47 minuts de partit, Nouhoun Namountougou igualava per Inter en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Moctar Mossé, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Inter se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 58.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 5 - 4 al minut 75 gràcies a la jugada de Nouhoun Namountougou, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Inter per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Houdo Nezien, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ismael Defeudi va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Tenerife va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 31.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Przemysław Kruza de Tenerife marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pedro Valim va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ivan Baroch és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ismael Defeudi perquè aconseguís el 4 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Przemysław Kruza de Tenerife va fer un bon esprint per escapar-se de Souleymane Bacyé i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 5 - 5. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Massimo Roduit es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 25, però el porter va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Kai-Markus Kartano al minut 63 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Tenerife va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Przemysław Kruza va quedar-se sol davant el porter Léopold Brou Apanga, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, César Ureña de Tenerife va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.