Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731077599

Amistoso (RC) 731077599 Información oficial sobre el partido 731077599 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

rubentorrero Alineación oficial del equipo 'rubentorrero' en el partido 0 - 2 Orenga FC Alineación oficial del equipo 'Orenga FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rubentorrero Alineación oficial del equipo 'rubentorrero' en el partido 2 - 2 Orenga FC Alineación oficial del equipo 'Orenga FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,7 % 30,7 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rubentorrero

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 49 (Ocasión de falta): Amb 49 minuts disputats, Adelardo Goyanes gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Adam Knörr va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a rubentorrero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis María Gamecho, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Orenga FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Orenga va ser finalitzada des de l'esquerra per Ralph Tang al minut 79. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Aureli Salleras va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Arnau Diví, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Patricio Bugallo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Orenga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arnau Diví va desviar el xut final de Sergio Almarza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Hubert Linhares va estar a punt de posar per davant a Orenga amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arnau Diví va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Mariano Zwanenburg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Aureli Salleras va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Arnau Diví va estar atent i va desviar la pilota a córner.