Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731076795

Amistoso (RC) 731076795 Información oficial sobre el partido 731076795 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Perro come perro F.C. Alineación oficial del equipo 'Perro come perro F.C.' en el partido 4 - 0 cirense Alineación oficial del equipo 'cirense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Perro come perro F.C. Alineación oficial del equipo 'Perro come perro F.C.' en el partido 5 - 0 cirense Alineación oficial del equipo 'cirense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perro come perro F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): En Alfonso Pamplona entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Perro, un peu providencial d'en Paco Laguyas va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Bert Klingenbeck va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paco Laguyas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Perro.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Antonio Granatiero va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): El Perro ho intentava per la dreta per mitjà de Antonio Granatiero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Germán Vallejo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Glen Pérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Antonio Granatiero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Germán Vallejo de Perro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Simon Honauer de Perro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Antonio Granatiero s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

cirense

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): cirense va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 35, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Elodio Prada.