Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731076637

Amistoso (RC) 731076637 Información oficial sobre el partido 731076637 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Unión Verdiblanca Alineación oficial del equipo 'Unión Verdiblanca' en el partido 3 - 0 Astigi Deportivo Alineación oficial del equipo 'Astigi Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unión Verdiblanca Alineación oficial del equipo 'Unión Verdiblanca' en el partido 0 - 2 Astigi Deportivo Alineación oficial del equipo 'Astigi Deportivo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Verdiblanca

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): En Oronzo Viapiana va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ado Raun la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Verdiblanca va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fernando Alcubierre progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ionuţ Florea es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Benedikto Berasategi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Astigi Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Benny Metzger va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Donato Novoa de Deportivo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Verdiblanca. La jugada d'estratègia del Deportivo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Job van 't Hul va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Deportivo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Donato Novoa no va poder controlar.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Andy Dornaus ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mathieu Wasserburg de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.