Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731076272

Amistoso (RC) 731076272 Información oficial sobre el partido 731076272 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Palmeras team Alineación oficial del equipo 'Palmeras team' en el partido 7 - 0 ArtesanoHT Alineación oficial del equipo 'ArtesanoHT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Palmeras team Alineación oficial del equipo 'Palmeras team' en el partido 7 - 0 ArtesanoHT Alineación oficial del equipo 'ArtesanoHT' en el partido
Tiene un resultado normal 7.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeras team

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Palmeras va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Maurizio Pieraccini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Palmeras i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 38 minuts de joc. Mentre en Kamil Dragon el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Palmeras va augmentar la diferència quan Fiorenzo Calvagna no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Dominique Marques entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Palmeras, un peu providencial d'en Jorge Fontanillas va situar el 4-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Palmeras a 5 - 0. Jorge Fontanillas va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Palmeras va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alex Ilea, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Siegmar Sternal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Palmeras va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alex Ilea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alcino Rebelo.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Jorge Fontanillas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Fiorenzo Calvagna de Palmeras gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jorge Fontanillas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Alcino Rebelo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alex Ilea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ArtesanoHT

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ArtesanoHT va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Ángel Sánchez Mora, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Horacio Valenzuela de ArtesanoHT es va guanyar la targeta groga merescudament.