Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731075696

Amistoso 731075696 Información oficial sobre el partido 731075696 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Santa Eugenia F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Eugenia F.C.' en el partido 2 - 2 CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santa Eugenia F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Eugenia F.C.' en el partido 3 - 2 CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,1 % 21,6 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Eugenia F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 56 (Gol de penalti): Eugenia va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Alfredo Eva, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Eugenia una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Mariusz Zioła, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Marcos Abella va estar a punt de marcar al minut 20 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marcos Abella hauria d'haver estat gol al minut 82 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Eva de Eugenia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CE Puig-reig

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Puig-reig prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Unai Obe.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Unai Obe quedar desmarcat i marcar per a Puig-reig al minut 76. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Unai Obe va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 9. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Ernesto Blasco va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hermenegild Alguer va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Puig-reig va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Raul-Ciprian Lădar s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Igor Ciupka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.