Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731075036

Amistoso 731075036 Información oficial sobre el partido 731075036 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

NIGERLUPUS FC Alineación oficial del equipo 'NIGERLUPUS FC' en el partido 2 - 1 Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NIGERLUPUS FC Alineación oficial del equipo 'NIGERLUPUS FC' en el partido 1 - 1 Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIGERLUPUS FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kike Gasque, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 124 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 l'àrbitre va premiar NIGERLUPUS amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Julián Murrieta va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): Magne Østmo va marxar per velocitat al minut 49 i va fer una passada de la mort a Kike Gasque, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Pons.

Guarchico Football Group

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 31 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Guarchico. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que César Cenarruza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Liviu Burci quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 82, en un 1 contra 1 amb el porter, però George Béguet va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gerardo Esteíbar des de l'esquerra.