Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731074777

Amistoso 731074777 Información oficial sobre el partido 731074777 en Hattrick

23.04.2024 18:15:00

SpVgg Adler 82 Alineación oficial del equipo 'SpVgg Adler 82' en el partido 0 - 4 Spaßvögel Alineación oficial del equipo 'Spaßvögel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SpVgg Adler 82 Alineación oficial del equipo 'SpVgg Adler 82' en el partido 1 - 2 Spaßvögel Alineación oficial del equipo 'Spaßvögel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,5 % 54,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpVgg Adler 82

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Ottfried Barsbüttel no oblidarà el que li va passar durant el minut 18. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Willfried Kontny s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Spaßvögel

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): El Spaßvögel era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gerwazy Rychter va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 16 (Gol de penalti): Passaven 16 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Stephan Griess va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Spaßvögel va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mariusz Tomas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stephan Griess va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Folke Karakurt quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Stephan Griess va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 13, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spaßvögel va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stephan Griess va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gerwazy Rychter va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Spaßvögel quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gerwazy Rychter va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.