Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731072486

Amistoso 731072486 Información oficial sobre el partido 731072486 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

VIKINGS TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'VIKINGS TEAM F.C.' en el partido 4 - 3 Sant Cugat F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Cugat F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
VIKINGS TEAM F.C. Alineación oficial del equipo 'VIKINGS TEAM F.C.' en el partido 2 - 6 Sant Cugat F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Cugat F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIKINGS TEAM F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Juan Roig de VIKINGS, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Gonzalo Cerro s'emportà una gran ovació del públic local al minut 43, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Miguel Ángel Yanes, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VIKINGS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gerard Guinovart va posar el 4 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Cerro de VIKINGS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Izu de VIKINGS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sant Cugat F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Lucas Gurruchategui de Sanku va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Quan passaven 40 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Sanku. En Pedro Molina Moreno va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Sergi Vilajuliu va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Sanku va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Horacio Aunes es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Almendros, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Lucas Gurruchategui va estar a punt de posar per davant a Sanku amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andolin Aldekoa va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, José Ilasa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Luis Campaner va fer al minut 86 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lucas Gurruchategui, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Pedro Molina Moreno de Sanku va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Almendros de Sanku va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.