Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731072346

Amistoso 731072346 Información oficial sobre el partido 731072346 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Jupimo 10 Alineación oficial del equipo 'Jupimo 10' en el partido 2 - 0 Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jupimo 10 Alineación oficial del equipo 'Jupimo 10' en el partido 2 - 0 Kuxkies F.C. Alineación oficial del equipo 'Kuxkies F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jupimo 10

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Enrico Scola de Jupimo, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Raúl Sáenz va incrementar l'avantatge de Jupimo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Jamel Khellef gairebé va marcar per a Jupimo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Enrico Scola de Jupimo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Vázquez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 290 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Enrico Scola va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Jupimo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pierre Saget, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Kuxkies F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Kuxkies van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Román Ruiz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kuxkies va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Badaz Ayyouch va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.