Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731072043

Amistoso 731072043 Información oficial sobre el partido 731072043 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Atlético de Useras Alineación oficial del equipo 'Atlético de Useras' en el partido 2 - 3 Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético de Useras Alineación oficial del equipo 'Atlético de Useras' en el partido 0 - 5 Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Useras

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Isaac Terlinden va descol·locar totalment la defensa contrària i Moses Gifford no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 105 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Isaac Terlinden va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Rickert van Hattum va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Atlético posava el marcador 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Kehrhahn va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el Atlético va posar setge sobre la defensa central visitant però en Rickert van Hattum no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isaac Terlinden es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bruffalo FC.

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Bruffalo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 42, quan Piet-Hein de Quant va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 73 minuts Lorenzo Baldovino va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Piet-Hein de Quant va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Jeff Welcome quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Jeff Welcome de Bruffalo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 40, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ramón Albuquerque va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Cornel Buliga des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Cornel Buliga, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alexander Traychev va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tayfun Namık de Bruffalo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.