Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731071639

Copa 731071639 Información oficial sobre el partido 731071639 en Hattrick

23.04.2024 17:30:00

Droit aux Buttes Alineación oficial del equipo 'Droit aux Buttes' en el partido 8 - 9 The Nummys Alineación oficial del equipo 'The Nummys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Droit aux Buttes Alineación oficial del equipo 'Droit aux Buttes' en el partido 3 - 2 The Nummys Alineación oficial del equipo 'The Nummys' en el partido
Tiene una suerte increíble 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,2 % 9,1 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Droit aux Buttes

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Buttes prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Tim Zender va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Buttes equilibrava la balança al minut 72. En Mouhamed Pouye, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tim Zender ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Buttes es posava per davant 3 a 2.
  • 121 Minuto 99 (Gol por el centro): Tim Zender va donar a Buttes un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mouhamed Pouye va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tim Zender va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Urbi Kavala va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): El Buttes ho intentava per la dreta per mitjà de Mouhamed Pouye, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yakut Huceste de Buttes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Yakut Huceste de Buttes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Urbi Kavala en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Urdinso Santuren anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Buttes.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Buttes Loris Berretta no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Urbi Kavala es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Mouhamed Pouye anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Buttes.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Buttes, Bill Dudley, col·locà la pilota just a les mans d'en Urbi Kavala. El marcador: 8 - 8.

The Nummys

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 8 minuts, Zoltán Cséffai va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): Nummys va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Otakar Vencovský va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Otakar Vencovský va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 161 Minuto 112 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Zoltán Cséffai que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Gideon Mbatip de Nummys, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Thana Suppamongkol va estar a punt de posar per davant a Nummys amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Urdinso Santuren va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Dmitriy Greshnov després que el jugador de Nummys li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Nummys, Otakar Vencovský, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Urbi Kavala va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Nummys Gideon Mbatip no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Urdinso Santuren es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Nummys, Gian Maria Izzi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 8 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Nummys Clint D'Agata no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Urdinso Santuren es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 9.