Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731071506

Amistoso 731071506 Información oficial sobre el partido 731071506 en Hattrick

17.04.2024 08:00:00

Blackforest FC Alineación oficial del equipo 'Blackforest FC' en el partido 2 - 5 kıratlar Alineación oficial del equipo 'kıratlar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Blackforest FC Alineación oficial del equipo 'Blackforest FC' en el partido 2 - 5 kıratlar Alineación oficial del equipo 'kıratlar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,3 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blackforest FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 3 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Muhammed Hanifi Kazak llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Mauduit Nájera estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Hilal Öncü va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Serhan Öner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Joseph Bussecker arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nazmi Yar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joseph Bussecker de BFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Joseph Bussecker de BFC per doble groga al minut 88.

kıratlar

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Johnny Kauf que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Aleš Horvat va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a kıratlar prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Álex Laín Valenzuela.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Aleš Horvat va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 2 - 4 per a kıratlar.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, kıratlar va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sauli Lohiniva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Álex Laín Valenzuela de kıratlar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.