Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731070982

Amistoso (Int.) 731070982 Información oficial sobre el partido 731070982 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

movistar1 Alineación oficial del equipo 'movistar1' en el partido 5 - 1 Elite Street Chanpions Alineación oficial del equipo 'Elite Street Chanpions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
movistar1 Alineación oficial del equipo 'movistar1' en el partido 2 - 0 Elite Street Chanpions Alineación oficial del equipo 'Elite Street Chanpions' en el partido
Tiene bastante suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

movistar1

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Joaquín Gualsoro, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Xavi Tobai es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de movistar1 va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abraham Häsenkamp progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Marius Burlacu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al movistar1, un peu providencial d'en Joaquín Gualsoro va situar el 4-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rajmond Nadicsán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a movistar1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Silvio Garnet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rajmond Nadicsán de movistar1 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Elite Street Chanpions

Goles Goles

  • 136 Minuto 62 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Joaquín Gualsoro va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Apostol Laska se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 1 al minut 62 per a Chanpions.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chanpions va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Dinis Charoco va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eros Garibaldi de Chanpions amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.