Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731070778

Amistoso (Int.) 731070778 Información oficial sobre el partido 731070778 en Hattrick

18.04.2024 01:00:00

Banshee Football Alineación oficial del equipo 'Banshee Football' en el partido 3 - 2 Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Banshee Football Alineación oficial del equipo 'Banshee Football' en el partido 4 - 0 Ranchos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ranchos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banshee Football

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Football equilibrava la balança al minut 29. En Domingo Godoy, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Wayne Greve s'emportà una gran ovació del públic local al minut 52, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Football va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 63 Wayne Greve va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Football per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kurt Kronborg, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Nathaniel Keefer va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Football van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Kurt Kronborg no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Wayne Greve, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Ranchos F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Ranchos va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Jiménez Iniesta, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juan Reales Carrasco que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Ranchos va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 51. Václav Hykš va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Villota de Ranchos es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Marc Munts, el jugador de Ranchos va ser expulsat al minut 56.