Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731070727

Amistoso (Int.) 731070727 Información oficial sobre el partido 731070727 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Joselinden Alineación oficial del equipo 'Joselinden' en el partido 1 - 0 WKS Bąble Alineación oficial del equipo 'WKS Bąble' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Joselinden Alineación oficial del equipo 'Joselinden' en el partido 2 - 1 WKS Bąble Alineación oficial del equipo 'WKS Bąble' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joselinden

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adolfo Morenas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Joselinden va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Sergio Vidal Llorente va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tzvetan Gugov va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 13. En Vicente del Puente va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Joselinden van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 58, però Raimundo Díaz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Joselinden va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pepe Velarde ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Manel Tornero va rebre molts aplaudiments. Al minut 73 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manel Tornero de Joselinden va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

WKS Bąble