Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731070068

Amistoso (Int., RC) 731070068 Información oficial sobre el partido 731070068 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 5 - 0 YellowRoom Sports Alineación oficial del equipo 'YellowRoom Sports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 3 - 0 YellowRoom Sports Alineación oficial del equipo 'YellowRoom Sports' en el partido
Tiene suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIMO CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): MIMO s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en David Cirach per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de MIMO a 2 - 0. David Cirach va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ant Ilarraza es va introduir dins la defensa central al minut 18, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan MIMO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Cirach des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MIMO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raúl Yugueros progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Corsin Weitering al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dani Ibares va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MIMO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafael Estelrich va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Dani Ibares de MIMO gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Blanca de MIMO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Estelrich de MIMO es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

YellowRoom Sports

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gordon Seethaler.