Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731069459

Amistoso 731069459 Información oficial sobre el partido 731069459 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Yardelius CF Alineación oficial del equipo 'Yardelius CF' en el partido 3 - 2 Albertinhos Juniors Alineación oficial del equipo 'Albertinhos Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Yardelius CF Alineación oficial del equipo 'Yardelius CF' en el partido 8 - 1 Albertinhos Juniors Alineación oficial del equipo 'Albertinhos Juniors' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yardelius CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, Wesley Van Roey es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Albertinhos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wesley Van Roey la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Yardelius es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 64.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Yardelius s'avançava al marcador al minut 89, després d'un rebot que va caçar en Bernat Picanyol per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Yardelius per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Robert Boesinger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henrik Lakatos.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robert Boesinger de Yardelius es va guanyar la targeta groga merescudament.

Albertinhos Juniors

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Víctor Gómez de Albertinhos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Giorgio Cagienard va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 2 per a Albertinhos.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Víctor Gómez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 53, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Federico Ruggiero de Albertinhos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.