Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731068737

Amistoso (RC) 731068737 Información oficial sobre el partido 731068737 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

sporting cudillero Alineación oficial del equipo 'sporting cudillero' en el partido 6 - 1 CD Jardines del Guadalquivir Alineación oficial del equipo 'CD Jardines del Guadalquivir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
sporting cudillero Alineación oficial del equipo 'sporting cudillero' en el partido 8 - 1 CD Jardines del Guadalquivir Alineación oficial del equipo 'CD Jardines del Guadalquivir' en el partido
Tiene mala suerte 8.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting cudillero

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va premiar cudillero amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. José Henríquez va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En José Henríquez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan cudillero va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Steve Marxer des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Amb 54 minuts jugats, en Ramiro Ariel Estilarte va augmentar l'avantatge de cudillero a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de cudillero pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramiro Ariel Estilarte va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Steve Marxer va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan 崔 (Cui) 力坤 (Likun) de cudillero gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cudillero van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jeremie Lechat va sortir desviat a la dreta de la porteria.

CD Jardines del Guadalquivir

Goles Goles

  • 152 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Wolfgang Abt de Guadalquivir després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Gabriel Albaladejo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Andre Hvidt no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Lázaro Lombos va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wolfgang Abt de Guadalquivir va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.